20 abr 2011, 23:53

Неразказано… 

  Poesía » De amor
543 0 3

Акварелът е на неизвестен за мен художник... Но много ми хареса и реших да го представя  тук, защото е почти в унисон с онова, което искам да ...Неразкажа!
Надявам се на разбиране от ваша страна.
Б.

 

 

 

 

Следзалезни

искрици…

Звездно, приказно

небе

прегръща

влюбено Родопа -

там високо

над разпаления

Огън.

Вятърът се гали

шепнещо в косите

и все присвива

твоите зеници…

Изгарящи дълбоко!

Докосват…

Докосват нежно

търсени ръце,

мълком

щастие познали.

И гласове…

Гласове на нощни птици

вещаят

в тъмнината

пътища за сбогом.

Било ли е?

Едва ли…

 

Б.Калинов

20.Април.2011г

Пловдив

© Борис Калинов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Най-сърдечни благодарности за хубавите думи !
    На всички желая светли празници!
    А онова- неразказаното тук, предстои да се напише...
    Б.
  • Красота!Светли и весели празници Калинов!
  • Красиво, иносказателно! Поздрав!
Propuestas
: ??:??