24 abr 2012, 13:32

Неразсънено 

  Poesía » De amor
571 0 2

Разцъфнали мисли,
целунати думи,
поточета бистри
пилеят съня ми.

Копринено мека
наднича зората,
въздушна и лека -
целувка позната.

В съня си се сгушвам -
постеля от пътища,
сънувам, заслушана,
твоите сънища.

От обич се раждам,
от нежност умирам.
Наяве те търся,
насън те намирам.

© Христина Мачикян Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??