28 abr 2009, 23:25

Неродена любов 

  Poesía » De amor
482 0 0

 

 

Неродена любов тревожи сърцето ми,

по очите ми рисува звезди

и изпълва ме с живот и болка.

Пепелявата ми душа възроди

и ме нарече „своя самодивска жертва".

Неродена любов напира в гърлото да крещи.

Иска целия свят да я чуе, да я оцени.

В грях е зародена тя!

В нечестност, безхаберие и правила...

По-силна от живота ни, по-силна от смъртта...

Неродена любов тревожи сърцето ми!

Неродена любов...

Неродена мечта.

 

 

© Натали Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??