7 abr 2009, 22:45

Несбъднати 

  Poesía
515 0 0

Идеална бях.

Без угризения...

Слабостите криех под леглото!

Дрехите с лекота разсъбличах.

Обличах с тях душата си...

А ти...?!

Не я докосна даже със съзнание...





До тебе снощи спях.

Не се сънувахме поредна нощ...

Не бе влюбено вече!

На зазоряване...





Недоизказано.

Въздухът се дави в самота.

Преди началото края видях.

И тъжно е!

Ще ми липсват очите ти!





Давят се мислите в спомени.

Тайно 'НАС' рисуват!

Целувка последна.

Неказано!

Аз и ти!

Несбъднати...

© ДРУГА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??