14 ago 2019, 16:14

Нещастните клошари 

  Poesía » Civil
483 0 0

Колко мъка има на този свят –

пенсионер клошар едва оцелява.

Много като него невинни мрат –

едва ли Бог тез грехове ни прощава.

 

Ами ако на тяхно място бяхме ние –

щяхме ли да сме тъй безсърдечни?

Колко още нещастни хора трябва да затрием,

за да станем най-сетне по-човечни!

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??