Aug 14, 2019, 4:14 PM

Нещастните клошари 

  Poetry » Civilian
482 0 0

Колко мъка има на този свят –

пенсионер клошар едва оцелява.

Много като него невинни мрат –

едва ли Бог тез грехове ни прощава.

 

Ами ако на тяхно място бяхме ние –

щяхме ли да сме тъй безсърдечни?

Колко още нещастни хора трябва да затрием,

за да станем най-сетне по-човечни!

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??