28 jun 2007, 16:31

Нещата от живота 

  Poesía
497 0 4

Всеки се ражда и всеки умира!
Всеки е обичан и бива обичан!
Всеки  лъже и  бива лъган!
Всеки е е красив, но и малко грозен!
Добре е да не си в двете крайности!

© Георги Дуков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??