14 may 2007, 12:16

Нещо 

  Poesía
553 0 1
Нещо           

Зрее в главата ми нещо немислено,
нещичко мое, истинско, чисто,
нещо за всичко и нещо за нищото.

Зрее в перото ми нещо неписано,
нещо безмислено или орисано,
от суетата на нищото слисано.

Зрее в сърцето ми нещо. Не стихва.
Нещото бедно е, кално и мръсно,
то се озърта и се усмихва.
Като узрее, ще го откъсна.

© Владислава Генова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??