18 jun 2007, 18:30

Нещо като послепис 

  Poesía
560 0 2
Нещо като послепис
за моята любов написах,
но после беше празен моят лист,
сякаш никога не съм писала нищо!

Чудех се, дори не можех да ям,
не можех да спя, да се смея,
исках до себе си някой (Стоян?!),
заради когото да живея.

Но днес осъзнах какво стана -
послеписът го нямаше там,
защото едно сърце от стомана
аз още обичам! (Това на Стоян!)

© Петето Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • леле...леле...извинявам се и веднага ще го поправя...мерси!
  • Хубаво... но "заради когото"?
Propuestas
: ??:??