НЕЩО НЕОЧАКВАНО
В НИЩОТО
Днес имах среща с един
Нищоправец.
Ей така си стояхме,
насред Нещата на Нищото
и пиехме бира.
Бира след бира –
до онова Нещо,
дето му викат напиване.
И тогава се случи друго Нещо.
Той ми каза –
щом като с теб
можем да правим Нищо,
значи цялата тази история с нас е –
значително Нещо.
Казах му –
бъди по ясен!
А той –
погледна многозначително,
потъна значително в пяната,
сиреч в Нищото
и промълви...
Обичам те!!!
© Радосвета Миркова Todos los derechos reservados