1.11.2009 г., 21:06 ч.

Нещо неочаквано в нищото 

  Поезия
504 0 6

 

НЕЩО НЕОЧАКВАНО

В НИЩОТО

 

Днес имах среща с един

Нищоправец.

Ей така си стояхме,

насред Нещата на Нищото

и пиехме бира.

Бира след бира –

до онова Нещо,

дето му викат напиване.

И тогава се случи друго Нещо.

Той ми каза –

щом като с теб

можем да правим Нищо,

значи цялата тази история с нас е –

значително Нещо.

Казах му –

бъди по ясен!

А той –

погледна многозначително,

потъна значително в пяната,

сиреч в Нищото

и промълви...

Обичам те!!!

 

© Радосвета Миркова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??