Нещо повече
Тръпка,
мълва...
ласка
и
нищо
повече...
във всяко
едно момиче...!
А къде е
любовта -
не можеше
да не видя,
че е във
очите ти...
Милувка,
шепот
и искра,
и всичко
сочеше,
че ти
си повече
от различна...!
© Маломир Стръков Todos los derechos reservados