23 ene 2018, 9:10

Нещо синьо 

  Poesía » De amor
368 0 3

По златарската улица бавно вървя,
а край мен магазини със скъпи неща.
Колко много богатства е градът тук събрал:

 

колиета с брилянти, обици със рубини
платинени пръстени с аквамарини,
красива огърлица с благороден Опал...

 

Но защо не ги искам? Какво там синее?
Виждам пламък в очите ти.
И сърцето ми пее!

© Ангел Милев Todos los derechos reservados

Вдъхновено от стихотворението "Синьо Мънисто" на Таня Донова.

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??