25 sept 2010, 18:51

Нещо за любовта 

  Poesía
517 0 0

моят рай започва и свършва

където си ти

където е нашето общо легло

и мечти

нашите мисли объркани

и чувства събрани

в едно

единствено с тебе успявам

да усетя птиците

и сутрешния полъх на вятъра

единствено сгушена в твоите ръце

съм защитена

от огромната кръгла луна

зад прозореца

надничаща в тъмното

докоснала дъха ти единствено

мечтая  жадувам и усещам

музика

дори мълчанието помежду ни

е магия

във  която знам

че и да потъна

и да загина безпаметно

не ще изчезна никога напълно

© Елица Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??