20 mar 2006, 21:12

Несигурност 

  Poesía
833 0 3



Несигурност

Днес срещнах те,
а ето, че
не чувствам
несигурност.  Навярно съм загубил
със този свят допирното
и общите ни теми
във облаци превърнал съм
на моето съмнение

във него.

Играя си на криеница със живота
със своя,
подло,
и със твоя,

кротко
и страхливо сякаш искам
за мене
или някой
да говоря.

Говоря за красивото.  Говоря.
И чувам се
и чуваш ме
как споря
със себе си
със тебе -- търпелива...

Не ме докосвай и ще си замина.

© Огрян Орешников Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Идеята ми допада, но ми е малко трудно да го разбера...
  • На мен това ми е интересно, нищо че не съм сигурна дали правилно го разбирам.
  • Много ми харесва! ...но жалко, толкова много оценители и нито един коментар! /6/
Propuestas
: ??:??