4 feb 2018, 13:05

Неслучайно 

  Poesía
400 3 5

Защото в този свят случайност няма ... 

Аз,  неслучайно в тебе се  откривам!

Намираш се и ти в мен, и двама

делиме делник...

                                Мисли провокирам

за неслучайностите ни в битието,

изплували неясноти – разбрани. 

Стопил се лед, разреждащ питието,

дезинфекциращо душевни рани.

 

Изпивам те на глътки с наслада,

попиваш в кожата ми жадна!

Една Мария, днес на теб се пада!

И неслучайно, ти на мен се падна! 

© Мария Божкова Todos los derechos reservados

04.02.2018 год.

МаЖор 

Предсветивалентинско за моЙтУ мъж 😉💏💝

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??