Непрекъснато мисля за теб!
Единствен си ти за мен!!
Само че ти не ме обичаш…
Приятелството помежду ни –
Още една възможност да бъда до теб –
Дава ми надежда за нас.
Единствената ми надежда, че
Любовта ми не е измама.
Единствената надежда, с която живея.
Няма друг, с който бих била щастлива,
Ако ме искаш ще бъда само твоя!!!
© Силвия Герджикова Todos los derechos reservados
Той!На всяка цена!
Достраша ме!
За труда-браво!