2 окт. 2006 г., 14:24

НЕСПОДЕЛЕНА 

  Поэзия
640 0 5


Непрекъснато мисля за теб!

Единствен си ти за мен!!

Само че ти не ме обичаш…

Приятелството помежду ни –

Още една възможност да бъда до теб –

Дава ми надежда за нас.

Единствената ми надежда, че

Любовта ми не е измама.

Единствената надежда, с която живея.

Няма друг, с който бих била щастлива,

Ако ме искаш ще бъда само твоя!!!

© Силвия Герджикова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??