25 ene 2005, 22:54

Несподелена любов 

  Poesía
1638 0 4
Обичам те, това е вярно.
Обичам те, защо да крия?
Обичам те, макар да зная,
че за тебе само ще мечтая!
Защо така се получава?
Защо сърцето пак кърви?
Може би защото те желая,
но пред сърцето трябва да призная,
че тебе друга те омая!
Ако можех аз да те забравя,
просто да не мисля за това,
но бих могла ли тебе да забравя,
а заедно с това и любовта?!
И често плача нощем,
често аз не мога да заспя,
и всеки път си казвам "стига!
Тои не заслужава!",
но болката остава...

© Нина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Нинче браво миличка мн ми допада щот и сега съм в същата ситуация Браво!!!
  • Кофти е,но се преодолява!Нали знаеш..всичко се връща!
  • звучи толкова познато. боли но продължавай напред.не губи вяра и ще дойде този който наистина те заслужава
  • няма да плачеш!!!
Propuestas
: ??:??