1 jun 2007, 14:37

Несподелената любов 

  Poesía
465 0 1
Тя идва във сърцето, без да пита!
Тя идва като вечер след деня!
Тя идва като дъжд след слънце!
Тя идва като вятър и мъгла!

Тя носи само страх и болка!
Тя носи мрак и пустота!
Тя носи сълзи и обида!
Тя носи в себе си студена самота!

От нея най-боли сърцето,
тя най-зловеща на света!
И никога недей я среща -
несподелената любов е тя!

© Кристина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • всеки я е срещал поне веднъж - нали така се учим да обичаме!
Propuestas
: ??:??