5 abr 2011, 22:03

Несподелено! 

  Poesía » De amor
554 0 0

В ъгъла на стаята то стои.

С празен поглед гледа

заобикалящите го стени.

Рони сълза след сълза.

Проклина даже и нощта,

че е заключено в клетката

на любовта!

 

Несподелено чувство има то.

Затворено вълшебство

в една душа тихичко седи.

О-о-о, сърце, не тъжи.

Не се предавай, а помни!

Любов без рана няма!

Любов се прави от двама!

 

© Надя Донкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??