27 abr 2012, 15:44

Несподелено 

  Poesía » Versos blancos
790 0 0

За ден, за два, а може би за три

делихме с теб едни мечти.

Но нещо случи се, нали?! -

ти друг път някъде откри.

В миг куп мечти се разпиляха,

много сълзи се проляха.

И така година след година,

времето си някак мина.

Остана ти в ума -

несбъдната моя мечта.

Но още обичам те аз

и спомням си вечер за нас...

Спомням си прекрасните очи

и милувките нежни, които нявга ми дари...

И вместо с времето да те забравям,

все повече аз се надявам

да те видя пак някой ден

и поне миг да си до мен...

© ИметоМиЗначи Самота Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??