4 jun 2016, 23:54

Несподелено 

  Poesía » De amor
414 0 0

Ще обичаш

и ще бъдеш обичан

някъде, някога,

но не сега,

не от мен.

 

И ще си спомниш,

че някога, там някъде,

аз обичах те

ден за ден.

Но вече не.

 

Съжаляваш ли

или никога

не си държал на мен

тъй както аз? Сънувах те,

макар да бе и сгушен в мен.

 

Ще ти простя ли?

Ще ми простиш ли?

Ще можем ли да се погледнем пак?

Или сега сме двама непознати?

Или сега сме само враг до враг?

© S.K. Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??