Ще обичаш
и ще бъдеш обичан
някъде, някога,
но не сега,
не от мен.
И ще си спомниш,
че някога, там някъде,
аз обичах те
ден за ден.
Но вече не.
Съжаляваш ли
или никога
не си държал на мен
тъй както аз? Сънувах те,
макар да бе и сгушен в мен.
Ще ти простя ли?
Ще ми простиш ли?
Ще можем ли да се погледнем пак?
Или сега сме двама непознати?
Или сега сме само враг до враг?
© S.K. All rights reserved.