20 feb 2021, 17:42

Неуредици 

  Poesía » De amor
274 0 0

Само любовта се дефинира космоцентрична

и използва геометрия, за да крепи слънцето

под ъгъла на твоята сянка космополитна,

в който се подрежда всеки ден възнаграден.

 

А ако въобще нощта настъпи, тъй забързано

в града, където никой своята сянка не дели,

като от декор останали  луната и звездите

напомнят някое буквално свечеряване.

© Мария Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??