20 mar 2007, 22:02

Неусетно... 

  Poesía
555 0 3
Неусетно минават годините...
Хей, приятел, я забави!
От туй бързане забравих минало,
за бъдеще не мисля дори.
На къде полетяло си, Време?!
Чакай малко, дай миг покой.
Остави ме да се съвзема,
глътка въздух дай в този порой.
Май в удавник превърна ме, Време,
странни чувства, мисли безброй .
Необхватни, толкоз обемни, че
ми иде да викам. Постой!
Позволи ми назад да погледна,
да науча как стана така,
че загубих толкова ценности -
радостта, обичта и смеха?!
Позволи да потърся усмивката,
позволи на доброто в мен
да се справи със злото, с циника .
Да приспи душата на скитника...

© Шопландия Софийска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Благодаря Ви
  • "Позволи да потърся усмивката,
    позволи на доброто в мен
    да се справи със злото, с циника .
    Да приспи душата на скитника..."

    Много красиво! Поздрави!
  • Много е хубаво!
Propuestas
: ??:??