11 oct 2011, 16:07

Неуспехите 

  Poesía » Filosófica
350 0 1

НЕУСПЕХИТЕ

 

 Раждат се от мрака и повличат

онзи миг на щастие и гордост.

Като мълния мечтата ти разсичат -

катализатор за безумно сляпа подлост.

 

Ограбена надежда от морето

на безименно сподавените блянове.

В агония се гърчи и сърцето,

пулсира в кухи вени с мъртви стонове.

 

Усмивки нереални се събуждат,

прогаря огън като след шамар.

Съдбата с пръст посочва тази нужда

и с безумен вик превръща я в кошмар.

 

В мрака и светът простенва тихо.

Сълзите са безмилостна река.

Пожарът лумна в костите сърдито

и грабна спомена от мъртвата мечта.

 

16.10. 2010г.

© Галена Върбева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??