23 ene 2008, 9:50

Неуспешно 

  Poesía » De amor
391 0 3
Неуспешно

Разливай страсти спотаени
като океан, преливащ във море,
в което лодките ранени
изгубват и посока, и море!

Толкова дълго пътувах изгубен
сред тези вълни онемели,
плаващ, пагубно влюбен
в срещи и внезапни раздели.

Не усетих как удавен във него
океанът въздуха отнема.
Но огорчен от безметежната жега,
всичко от теб не успях да приема.

© Християн Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??