23.01.2008 г., 9:50 ч.

Неуспешно 

  Поезия » Любовна
397 0 3
Неуспешно

Разливай страсти спотаени
като океан, преливащ във море,
в което лодките ранени
изгубват и посока, и море!

Толкова дълго пътувах изгубен
сред тези вълни онемели,
плаващ, пагубно влюбен
в срещи и внезапни раздели.

Не усетих как удавен във него
океанът въздуха отнема.
Но огорчен от безметежната жега,
всичко от теб не успях да приема.

© Християн Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??