2 mar 2010, 9:41

Неутешимо! (3) 

  Poesía » De amor
545 0 1

          ( ... събиране на цветове)

 

 

Лежа в легло от мъка и тъга!

Сковала съм го без желание...

 

Нямам дом...

Поставих го на Пътя САМ!

 

И легнах в него...

Зачакала смирение

да покълне в моята Душа -

ЕДНА ДУША,

ИЗГУБИЛА ТЪРПЕНИЕ...

 

Тъй дълго чакала Мига,

в който ще престане

да живее във забвение

и ще захвърли таз одежда от тъга...

 

Лежа в легло от мъка

и мъгла - родила се от бягаща сълза,

миеща невинната ми длан...

докоснала снагата ми, копнееща

 

за Топлата ръка!

И завивка от цветя!

 

Роклята ми мокра е...

КРЕЩЯ!!!

 

ААХХХХХХХ!!!

 

НО НЯМА НИКОЙ!!!

ПРАЗЕН ПЪТЯТ Е!!!

 

Няма никой в този Път от Самота...

Самотно е леглото ми...

 

МЪЛЧА!!!

И лягам кротко пак, присвила роклята си от цветя

зад коленете неми,

за да не усещам толкова посичащо Студа

и неговата грабеща Сърцето ми ръка...

 

27.02 2010 г

Л-Е

 

http://www.vbox7.com/play:5e4a4fa4

© Л-Е Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??