~&~* 10 октомвви 2010 г
НЕВЕН...
С крайчеца на дрехата си
Днес изписах...
В Път Любовен
изшептях~*
~&~*
Стрък Невен
От Градината на Времето
Откъснах~*
И с нежна Ласка
По водите на Реката
аз го пуснах...
Из Води Любовни
ЗАЛЮЛЯХ~*
ПОЛЮЛЯХ ГО...
ПЕСЕН ПЯХ МУ!
Стих изваях...
Нимфа бях~
В ТОЗИ ПЪТ...
След една Вълна
Тъй чистосветла
ДИРЯ СТАНАХ~
Пяна...
Вик на Нимфа
В Плачеща Река~*
Любовен Път...
СТРЪК НЕВЕН
Откъснах...
След Него
Във водите на Реката Бяла
Пуснах...
ЕДНА МЕЧТА~*
Огнец
...
Заблестя водата
Цяла
В Златист...
Оранжев цвят~*
И ЧУДО СТАНА...
Слънце пламна
СРЕД ВОДИ
И Бяла пяна...
В Плачеща Река~*
В Любовен Път...
Стрък Невен
От Градината на Времето
Откъснах~*
Слънце във водите
Оживя...
На една Река -
Премъдра,
Светла...
ЛЮБОВЕН ПЪТ
С две Влюбени Сърца -
Поискали...
В ЕДНО ДА СЕ РОДЯТ~*
Стих изваях...
Нимфа бях~
С Огън във косите си
Танцувах...
Стрък Невен -
ЛЮБОВЕН АРОМАТ~*
ПЯНА СТАНАХ...
Слънце уловила...
ЗАСИЯХ!!!
НЕВЕН ОТКЪСНАХ...
Теб нарекох го -
ЗА ТЕБ!
ЕДНА МЕЧТА~*
Която по водите
Във Мълчание
Аз пуснах...
После клик
Във Бляскава вода...
ЧУДО ВИКАЩ!!!
Слънце зрящ!
С Огън във косите си
Танцувах...
Стрък Невен -
НЕВЕН ОТКЪСНАХ...
В Любовен Път...
Аз Него пуснах~*
ПЪТ, ВЪВ КОЙТО...
ДВЕ СЪРЦА~
РАЖДАТ СЕ В ЕДНО!
В ЕДНО ГОРЯТ~*
© Л-Е Todos los derechos reservados