10 окт. 2010 г., 18:00

Невен... 

  Поэзия » Любовная
971 0 1

~&~* 10 октомвви 2010 г

 

НЕВЕН...

 

 

С крайчеца на дрехата си

Днес изписах...

 

В Път Любовен

изшептях~*

 

 

 

 

~&~*

 

Стрък Невен

От Градината на Времето

Откъснах~*

 

И с нежна Ласка

По водите на Реката

аз го пуснах...

 

Из Води Любовни

ЗАЛЮЛЯХ~*

 

ПОЛЮЛЯХ ГО...

 

ПЕСЕН ПЯХ МУ!

 

Стих изваях...

Нимфа бях~

 

В ТОЗИ ПЪТ...

 

След една Вълна

Тъй чистосветла

ДИРЯ СТАНАХ~

 

Пяна...

 

Вик на Нимфа

В Плачеща Река~*

Любовен Път...

 

 

СТРЪК НЕВЕН

Откъснах...

 

След Него

Във водите на Реката Бяла

Пуснах...

ЕДНА МЕЧТА~*

Огнец

...

 

 

 

Заблестя водата

Цяла

В Златист...

Оранжев цвят~*

 

И ЧУДО СТАНА...

Слънце пламна

 

СРЕД ВОДИ

И Бяла пяна...

 

В Плачеща Река~*

В Любовен Път...

 

Стрък Невен

От Градината на Времето

Откъснах~*

 

Слънце във водите

Оживя...

 

На една Река -

Премъдра,

Светла...

 

ЛЮБОВЕН ПЪТ

С две Влюбени Сърца -

Поискали...

 

В ЕДНО ДА СЕ РОДЯТ~*

 

 

Стих изваях...

Нимфа бях~

 

С Огън във косите си

Танцувах...

Стрък Невен -

ЛЮБОВЕН АРОМАТ~*

 

ПЯНА СТАНАХ...

Слънце уловила...

 

ЗАСИЯХ!!!

 

 

НЕВЕН ОТКЪСНАХ...

Теб нарекох го -

ЗА ТЕБ!

 

ЕДНА МЕЧТА~*

Която по водите

Във Мълчание

Аз пуснах...

 

После клик

Във  Бляскава вода...

ЧУДО ВИКАЩ!!!

Слънце зрящ!

 

С Огън във косите си

Танцувах...

Стрък Невен -

НЕВЕН ОТКЪСНАХ...

 

В Любовен Път...

Аз Него пуснах~*

 

ПЪТ, ВЪВ КОЙТО...

 

ДВЕ СЪРЦА~

 

РАЖДАТ СЕ В ЕДНО!

 

В ЕДНО ГОРЯТ~*

 

http://vbox7.com/play:d15f28c7

© Л-Е Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??