16 jul 2008, 18:25

Невинен 

  Poesía » Filosófica
698 0 4

Пада още лист от твоята невинност.
Заставаш гол пред всички ни,
но кои сме ние да те съдим?
Коя съм аз, та да осакатя душата ти.
Мога само и аз да те забравя, Скъпи мой.
Бориш ли се още за невинността си?
Най-чистата любов, на която си способен?

Не останаха ли вече приятели?
Без лъжи и лицемери...

Трябва да си щастлив -
сега си свободен.

© Стеси Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??