5 jun 2007, 0:10

Невинна измама 

  Poesía
754 0 1
Забрави я тази другата.
Тя не може да обича като мен.
Тя дори фалшиво се целува
и флиртува само ден за ден.
Днес със теб ще бъде, утре - с трети,
ще се влюбва в безброй мъже,
с целувки бледи ще дарява всички
и на всеки ще предлага своето сърце.
Забрави я!
Нека я забравим двамата.
Обещавам ти да бъда с теб добра.
Но чуй ме ти: "Не вярвай на измамата,
колкото невинна да изглежда тя!"

© Алина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??