21 nov 2009, 1:12

Невъзможна любов 

  Poesía » De amor
1009 0 3

Моя Невъзможна любов...

Преминах без теб през живота!

Залъгвах се с моя живот....

Твоето място остана запазено

(като в луксозен вагон...).

 

Мислех, щом тебе те няма -

моето време ще спре и ще чака...

 

Моя Невъзможна любов

(аз съм вече по-стара от теб!).

 

Моя Невъзможна любов,

пътувам бавно към теб...

 

Моя Невъзможна любов,

                 ... посрещни ме!

 

 

 

 

/40 години  по-късно/             

© Ганка Гончарова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??