Моя Невъзможна любов...
Преминах без теб през живота!
Залъгвах се с моя живот....
Твоето място остана запазено
(като в луксозен вагон...).
Мислех, щом тебе те няма -
моето време ще спре и ще чака...
Моя Невъзможна любов
(аз съм вече по-стара от теб!).
Моя Невъзможна любов,
пътувам бавно към теб...
Моя Невъзможна любов,
... посрещни ме!
/40 години по-късно/
© Ганка Гончарова Все права защищены