21 mar 2007, 14:25

Невъзможна любов 

  Poesía
773 0 5
Стоя самичка в тази стая,
чета книгата, която ти ми подари.
Стоя самичка в тази стая,
искам да те изтръгна от моите дни.

Мисля си за онзи ден,
когато с любов ме дари.
Мисля си за онзи ден,
когато изпълни моите мечти.

И пак на ум си казвам,
че грешна е нашата любов.
И пак на ум си казвам,
искам с мен да си суров.

Искам да не ме обичаш,
искам да се махнеш ти.
Искам да не ме обичаш,
невъзможно е, разбери!!!

Далеч някъде замини,
махни се от моите очи.
Далеч някъде замини,
не те искам в ранните зори.

Не искам с теб да се събуждам,
искам да избягам аз,
не искам с теб да се събуждам,
заразена съм със бяс!

Махни се, моля те,
сърцето ми изнемогва вече.
Махни се, моля те,
отиди някъде надалече!!!

© Ааа Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Мда,и на мен така ми изглежда...Но аз просто пиша на момента,и пиша това,което само иска да излезе на бял свят!
  • Да,много тъжно!
  • :| тъжно..
  • Ех да миличка...
  • Според мен,любов ли е неможе да е грешна.Така ,че ако се обичате,вземете се
Propuestas
: ??:??