24 mar 2022, 16:41

Невъзможност 

  Poesía » Otra
185 3 4

 

 

 

Понеже ми е тъжно, много тъжно
сама ще се разсмея, ей сега.
Рисувам с думи вятърна окръжност
и си изплитам люлка от дъга.

 

Понеже ми е черно, почерняло,
сама ще си изплача светъл дъжд,
от вятър си съшивам наметало
и невидима ставам изведнъж.

 

Понеже искам, Боже колко искам,
какво ли искам? Невъзможност пак.
Ще стана много, невъзможно ниска
и ще се скрия в ненапъпил мак...

 

 

 

© Надежда Ангелова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??