11 abr 2012, 10:18

Неясната лейди 

  Poesía » De amor
556 0 0

Боли ме, знай, че ме подлъгваш само,
подпирайки се нежно пак на мойто рамо...

Напразно даваш, знай, на мен надежди -

да бъда твоя бляскав рицар във одежди!

 

И чудя се какво да правя?

Как себе си от тази болка да избавя?

Дали си струва да заложа всичко?

Или пък ще загубя и за мене ще остане -

НИЩО?!

© Васко Филипов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??