16 may 2023, 14:23

Незабравим спомен 

  Poesía
125 0 0

Тази роза - в теб се запечата!

Тази роза - в тебе бе посята!

Тази роза среща с теб зората!

Тази роза - като обич свята!

 

Тази роза - детството ти връща! -

Тази роза - радва и възторгва!

Тази роза горести поглъща!

Тази роза непосилно трогва!

 

Тази роза истински усмихва!

Тази роза истински разплаква!

Тази роза виж - и плач утихва!

 

.......................,...............................

 

Тази роза... още те очаква!

© Стоян Минев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??