6 ago 2006, 10:53

НЕЗЕМИЕ 

  Poesía
526 0 0

 

 

          НЕЗЕМИЕ

 

Сърцето ти е лунен водопад

                               от пясък.

Форма на живот е – шепнат

уморените скали

и в ниските оттенъци на слънцето се крият.

Прашните си стъпки ще изтрия

преди да ни изпепели

последната комета-

                               чуждото сърце...

© Красимир Симеонов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??