Aug 6, 2006, 10:53 AM

НЕЗЕМИЕ 

  Poetry
554 0 0

 

 

          НЕЗЕМИЕ

 

Сърцето ти е лунен водопад

                               от пясък.

Форма на живот е – шепнат

уморените скали

и в ниските оттенъци на слънцето се крият.

Прашните си стъпки ще изтрия

преди да ни изпепели

последната комета-

                               чуждото сърце...

© Красимир Симеонов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??