26 may 2017, 11:58

Неземна 

  Poesía » Otra
528 1 0

 

Ей, сестрице Неземна, тук откъде си се взела, кажи ми?
Без душици на млади и стари да жалиш,
на мъжлетата праведни - топло огнище стъкмили,
с негата по тебе - семейните черги да палиш!?

 

21. 05. 2017 г.

© Todor Nikolov Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??