Да знаеш - някога ще си отида.
И нищо няма да ти обясня.
С мен всичко скъпо си отива,
без поводи за връщане назад.
Ще ти отнема всички сили,
които черпеше от мен –
ще се почувстваш непотребен,
неприласкан и нелюбим.
Ще те лиша от моята усмивка,
с която правех те щастлив.
Ще бъдеш пак обикновеният,
лишен от обич ничий мъж.
Весела ЙОСИФОВА
© Весела ЙОСИФОВА Todos los derechos reservados
Не може все да ги галим с перце мъжете. Трябва понякога и да ги предупреждаваме, че мястото им до нас не е запазено.
Иначе, нищо лично.