15 oct 2024, 8:26  

Ние 

  Poesía » Civil
98 1 2

Нашето приятелство минава

през спомени, истини, смях.

В годините силно остава,

защото вървим със замах.

 

Дали си помагаме с думи,

с дела или само чрез поглед,

Вървим по утъпкани друми,

или пък излитаме в полет....

 

Понякога смеем се силно

настава една веселба.

Преди да похапнем обилно,

прочитам ви моя творба.

 

Това е четворка велика -

и Ники, и Ружка, и Зори.

С мен се превръщаме в клика,

която света ще пребори!

 

м. май 2024 г.

© Bo Boteva Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Благодаря Ви, Младен! Определено да следвам математическите закони и логика ми се струва по-лесно от усвояването на правилата за писане
  • Находчив и неочакван финал на фона на математически точно изказаните предишни куплети.
    Поздравление, Боряна!
Propuestas
: ??:??