Нашето приятелство минава
през спомени, истини, смях.
В годините силно остава,
защото вървим със замах.
Дали си помагаме с думи,
с дела или само чрез поглед,
Вървим по утъпкани друми,
или пък излитаме в полет....
Понякога смеем се силно –
настава една веселба.
Преди да похапнем обилно,
прочитам ви моя творба.
Това е четворка велика -
и Ники, и Ружка, и Зори.
С мен се превръщаме в клика,
която света ще пребори!
м. май 2024 г.
© Bo Boteva All rights reserved.