12 ene 2013, 20:19

Никога недей (Х.П.) 

  Poesía » De amor
533 0 0

Старата любов ръжда не хваща,

а новата до болка ще те предаде,

докато с усмивка те изпраща,

в леглото друг ще доведе.

Никога недей да съжаляваш

за миналото време, за миналите дни,

има още какво да преживяваш

дори сред спомени от красоти...

Никога недей назад се връща

по стари стъпки да вървиш,

съдбата мигом се обръща,

щом реши друг път да извървиш...

Има някой, който ще те помни,

има някой, който още нощем те зове

и никога недей забравя този някой,

който посвети ти тези стихове!!!

© Женя Радушева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??