1 sept 2009, 1:20

Никога няма да те забравя 

  Poesía
509 0 0

С любов ме милваш и разплакваш.

Щастие спонтанно даваш

за сърцето ми  и от възхищение

е развълнувано.

Очарование си.

Слабост си ми.

Специален си.

За миг познах

чувството ти,

за което очакваш

с теб да го споделя, усещам го.

По един начин

показваме

нежността,

загрижеността,

добротата.

Топлината ни

без колебание

завещава -

откровеност,

вярност,

незабравимост.

 

 

                                                                                                  Г.Ф.Т

 

© Георги Табаков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??