4 may 2010, 7:23

Нима е грешка?! 

  Poesía » De amor
651 0 10

Когато се науча да те имам

за себе си – единствено възможен...

Когато все потъвам в най-тъжното

на твоите очи, дълбоко...

 

Когато все към теб протягам длани,

с надеждата за миг да ме докоснеш.

Когато в сънищата ми необуздани

все ти завръщаш се, все тъй, нарочно...

 

Когато се науча да проглеждам

в твоите нощи, в твоя сън недосънуван още...

Когато в мислите си те усещам,

и в дните си, до болка нагнетени,

до теб да съм... нима е грешка?!

 

© Нели Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??