13 dic 2005, 19:26

Нима си мислиш,че ме имаш... 

  Poesía
816 0 7

Нима си мислиш,че ме имаш,че ме притежаваш!

?

Не!Аз не съм твоя...
Аз съм ничия...

Аз съм сянката в нощта,

светлината през деня,

истина в лъжата,

любов в омразата...

Не ме проклинай, че отблъсквам те,
а после отново теб зова.

Това е поривът на моята душа...

Днес съм тук,утре-някъде далече може би...

Не ме изпивай с поглед, нежността си ми дари!
Докосни ме, мигът шеметно ще отлети...

Пожелай ме,преди отново да се вледеня...

Не!Не съм твоя!Аз съм ничия!

© Усмивка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??